Få en fräsch lägenhet!

Önskar du dig en lägenhetsrenovering och bor i Huddinge? Om du vill totalenovera lägenheten kan vi riva ut allt, för att sedan inreda den med fina material i samråd med dig. om du önskar det kan även våra kvalificerad inredare presentera nya lösningar på lägenhetens inredning. 

Våra inredare har öga för vad som fungerar och hur en vacker lägenhet ska bli. Låt oss ta hand om allt från planering till produktion och materialval. Vår firma är både en hantverkarfirma och arkitekter och kan erbjuda en helhetslösning; med allt från planering av renoveringen, till hela utförandet av lägenhetsrenoveringen.

Vi erbjuder hög kvalitet och exklusivitet

AN Property Development utför renoveringar med det där extra. Vi har specialiserat oss för alla bostadsägare som väljer exklusiva material och har höga krav på kvalitet – både på utförande och på kvaliteten på materialet i inredningen. Vi har nämligen specialiserat oss på en kundkrets som har speciell smak för kvalitet, vacker livsmiljö och höga krav på hela sitt boende. 

Vi arbetar alltså väldigt flexibelt och lyssnar till de önskemål som du har. Det viktigaste är ju att du som anlitar dem får precis som du vill, eller hur? Är det så att du endast önskar en köksrenovering eller endast en badrumsrenovering i Huddinge – eller om du önskar en totalrenovering i Huddinge, så utför de också det. Vår personal består både av utbildade arkitekter som endast väljer material med hög kvalitet, utforma lägenhetsrenovering i Huddinge med intelligenta lösningar, skapa livsmiljöer för bostadsägaren ska få återhämtning, inspiration och vila.

Låt oss ta fram det unika med din lägenhet

När vi arbetar för kunder med höga krav innebär det att vi tar fram det allra bästa som din lägenhet har. Om du önskar nya lösningar som är unika just för din lägenhet, tar våra designer upp det och presenterar det för dig i samband med din lägenhetsrenovering. Våra inredare tar hänsyn till lägenhetens lokalisering och de behov som ni har och visar först våra ritningar innan våra hantverkare genomför renoveringen. Inget görs utan att du har godkänt planering och utförande av lägenhetsrenovering i Huddinge.