Söker du hantverkare för lägenhetsrenovering?

Önskar du dig en lägenhetsrenovering och bor på Östermalm? AN Property Development är en renoveringsfirma som utför renoveringar med det där extra, för dig som tycker det är viktigt att inreda med mer exklusiva material. Vi har nämligen specialiserat oss på en kundkrets som har speciell smak för kvalitet, vacker livsmiljö och höga krav på hela sitt boende.

Önskar du dig en renovering med byggnadsvård?

Vill du få en lägenhetsrenovering på Östermalm som går efter byggnadsvårdens principer? Då är det oss som du ska anlita! När du anlitar oss för din lägenhetsrenovering på Östermalm handlar det inte om att vi skulle återställa lägenheten till någon gammal och ful inredning. Istället innebär det att vi renoverar din lägenhet på Östermalm med material som tar hänsyn till den tid då lägenheten byggdes och den stil som fastigheten i övrigt har, samtidigt som vi tar hänsyn till alla dina önskemål gällande inredning och materialval. Vi arbetar flexibelt och lyssnar till de önskemål som du har. Det viktigaste är ju att du som anlitar oss får precis som du vill, eller hur?

Anlita experter på lägenhetsrenoveringen

Om du önskar dig en lägenhetsrenovering på Östermalm som både är smidig och som renoverar med hänsyn till husets stil och renovering enligt dina önskemål är vi dina hantverkare. Vi åtar oss köksrenovering och badrumsrenovering på Östermalm– eller om du önskar en totalrenovering på Östermalm, så utför vi också det.

En totalrenovering innebär att en kvalificerad inredare kan visa på lösningar som lekmän sällan ser. En inredare har öga för vad som fungerar och hur en vacker lägenhet ska bli. AN Property Development tar hand om allt från planering till renovering, materialval och lägenhetslösningar.