Hur vill du ha din lägenhetsrenovering på Södermalm?

Funderar du på att göra en lägenhetsrenovering och bor på Södermalm? I vår firma arbetar både hantverkare och arkitekter. Därför kan vi erbjuda en helhetslösning; med allt från planering till hela utförandet av en lägenhetsrenovering på Söder.

AN Property Development utför renoveringar med det där extra. Vi har specialiserat oss för alla bostadsägare som väljer exklusiva material och har höga krav på kvalitet – både på utförande och på kvaliteten på materialet i inredningen. Vi har nämligen specialiserat oss på en kundkrets med speciell smak för kvalitet, vacker livsmiljö och höga krav på sitt boende på Söder. 

Tar fram det bästa i lägenheten

När vi arbetar för kunder som just har höga krav på sitt boende, innebär det att vi tar fram det allra bästa som din lägenhet har. Kanske finns det en stil i byggnaden som du vill ska återspeglas i inredningen? Finns det till exempel gamla kakelugnar som du vill renovera? Då gör vi det. Har bostaden en gång i tiden haft vackra stuckaturer, eller särskilda mönster på parketten, så kan vi renovera lägenheten så att det du önskar kommer fram i lägenheten på nytt. 

Vi arbetar alltså väldigt flexibelt och lyssnar till de önskemål som du har. Det viktigaste är ju att du som anlitar dem får precis som du vill, eller hur? Är det så att du endast önskar en köksrenovering eller endast en badrumsrenovering i Södermalm– eller om du önskar en totalrenovering i Södermalm, så utför de också det.

Totalrenovera hela lägenheten på Söder

En totalrenovering innebär att vi river ut all inredning och så renoverar vi från grunden med fina material i samråd med dig som ska bo i den. Vi låter även våra kvalificerad inredare presentera nya lösningar på bostadens inredning. Våra inredare har öga för vad som fungerar och hur en vacker lägenhet ska bli. Låt oss ta hand om allt från planering till produktion och materialval.

Vår personal är utbildade arkitekter och har stor vana vid att endast välja material med hög kvalitet, utforma lägenhetsrenovering i Södermalm med intelligenta lösningar, skapa livsmiljöer för bostadsägaren ska få återhämtning, inspiration och vila.