Dags renovera lägenhet i Solna?

Letar du efter en hantverkarfirma för en lägenhetsrenovering och bor i Solna? Bor du i Solna, kanske du har en äldre bostad? Den kanske är fin men du kanske önskar en finare inredning till den.

Vi som arbetar på AN Property Development utför renoveringar med det där lilla extra, för dig som väljer exklusiva material och har höga krav på kvalitet – både på utförande och på kvaliteten på inredningsmaterialet. Vi har nämligen specialiserat oss på en kundkrets som har speciell smak för kvalitet, vacker livsmiljö och höga krav på hela sitt boende.

Önskar du dig en renovering med byggnadsvård?

Vill du få en lägenhetsrenovering i Solna som går efter byggnadsvårdens principer. Det behöver inte alls innebära att din lägenhetsrenovering i Solna återställer den gamla  inredningen. Istället innebär det att vi renoverar din lägenhet i Solna med material som tar hänsyn till den tid då lägenheten byggdes och den stil som hela fastigheten har, samtidigt som vi tar hänsyn till alla dina önskemål om inredning och materialval.

Vi arbetar flexibelt och lyssnar till de önskemål som du har. Det viktigaste är ju att du som anlitar dem får precis som du vill, eller hur?

Om du önskar dig en lägenhetsrenovering i Solna som både är smidig och som renoverar med hänsyn till husets stil och renovering enligt dina önskemål är vi dina hantverkare. Vi åtar oss köksrenovering och badrumsrenovering i Solna – eller om du önskar en totalrenovering i Solna, så utför de också det.

Vi utför även totalrenovering av lägenhet

En totalrenovering innebär att en kvalificerad inredare kan visa på lösningar som lekmän sällan ser. Våra inredare har öga för vad som fungerar och hur en vacker lägenhet ska bli. Låt oss ta hand om allt från planering inför renoveringen, till utförande och materialval av våra professionella inredare.

Vår personal är utbildade arkitekter och har stor vana vid att endast välja material med hög kvalitet, utforma lägenhetsrenovering i Solna med intelligenta lösningar, skapa livsmiljöer för bostadsägaren ska få återhämtning, inspiration och vila.