Önskar du en varsam lägenhetsrenovering?

Letar du efter en hantverkarfirma för en varsam lägenhetsrenovering och bor i Sundbyberg? Bor du i Sundbyberg, kanske du har en äldre bostad och gärna vill ha en renovering men som tar hänsyn till den stil och den tidsepok som lägenheten byggdes i? Den kanske är fin men du kanske önskar en ännu finare inredning till den och som är anpassad efter dina behov.

Vi som arbetar på AN Property Development utför renoveringar med det där lilla extra, för dig som väljer exklusiva material och har höga krav på kvalitet – både på utförande och på kvaliteten på materialet i inredningen. Vi har nämligen specialiserat oss på en kundkrets som har speciell smak för kvalitet, vacker livsmiljö och höga krav på hela sitt boende.

Renoverar med dina behov i fokus

Att göra en lägenhetsrenovering i Sundbyberg som går efter byggnadsvårdens principer behöver inte det minsta innebära att din bostad blir återställd till någon gammal och tråkig inredning. Nej, istället innebär det att vi renoverar din lägenhet i Sundbyberg med material som tar hänsyn till den tid då lägenheten byggdes och den stil som hela fastigheten har, samtidigt som vi tar hänsyn till alla dina önskemål om inredning och materialval.

Vi arbetar flexibelt och lyssnar till de önskemål som du har. Det viktigaste är ju att du som anlitar dem får precis som du vill, eller hur?

Om du önskar dig en lägenhetsrenovering i Sundbyberg som både är smidig och som renoverar med hänsyn till husets stil och renovering enligt dina önskemål är vi dina hantverkare. Vi åtar oss köksrenovering och badrumsrenovering i Sundbyberg– eller om du önskar en totalrenovering i Sundbyberg, så utför de också det.

Erbjuder även totalrenovering av lägenhet

En totalrenovering innebär att en kvalificerad inredare kan visa på lösningar som lekmän sällan ser. Våra inredare har öga för vad som fungerar och hur en vacker lägenhet ska bli. Låt oss ta hand om allt från planering av renoveringens utförande, lägenhetsrenoveringen och materialval av våra inredare.

Vår personal är utbildade arkitekter och har stor vana vid att endast välja material med hög kvalitet, utforma lägenhetsrenovering i Sundbyberg med intelligenta lösningar, skapa livsmiljöer för bostadsägaren ska få återhämtning, inspiration och vila.